Betonilattiatyöt

Ota yhteyttä ›

Vahvan osaamisen betonilattiat kautta maan

Kestävä lattia kotitaloihin, teollisuuteen ja varastoihin.

Lujaa betonilattiaa tarvitaan moneen kohteeseen. Teollisuushallit, kerrostalot, varastot ja omakotitalot, sekä suurten että pienten pinta-alojen tilat ovat tyypillisiä betonilattiatyökohteita. 

Sopiva lattiatyyppi valitaan kohteen ja sen käytön mukaan. Esimerkiksi pintabetonilattia on erinomainen ratkaisu asuintaloihin. Maalaus viimeistelee lattian ilmeen ja pinnoitus lisää sen kestävyyttä. 

Astetta kovempaa kulutuskestävyyttä voidaan hakea kovabetonilattialla. Se sietää todella hyvin rasitteita ja aikaa säilyen myös hyvänä, ja on niin ikään hiottavissa sekä maalattavissa. Samoin imubetonilattia on betonilattioiden kestävyyden kärkipäätä. Tällaiset lattiat ovat mainioita vilkkaan liikenteen ja kovan käytön kohteisiin, kuten teollisuushalleihin ja vaikkapa parkkihalleihin. 

Käänny meidän puoleemme, jos uudisrakentamisessa tai saneerauksessa tarvitaan betonilattioita! Lupaamme jälkeä, jonka laatu ei petä ja työskentelyä, jossa aikataulut pysyvät aisoissaan. Toteutamme myös lattioiden epoksipinnoitukset sekä hionnat.

 

Ota yhteyttä ›

Pika­yhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Soita