Lattiapinnoitukset

Ota yhteyttä ›

Teemme lattioiden epoksi- ja muita pinnoituksia koko Suomen alueella

Pinnoituksilla kunnon kestävyyttä ja tasaisen siistiä ilmettä betonilattioihin. 

Betonilattian pinnoittaminen tuo lattialle kestävyttä, jota pelkällä maalilla tai lakkauksella ei voida saavuttaa. Pinnoitus tarjoaa lattialle monia etuja lisäten sen lujuutta, parantaen kemiallista ja mekaanista kestävyyttä sekä estäen pölyämistä. Pinnoitettu lattia on myös helpompi puhdistaa, eivätkä öljyt tai liat ota kiinni lattiaan liian helpolla. 

Meiltä saat betonilattiatöiden lisäksi erilaiset pinnoitukset. Kohteesta riippuen voidaan käyttää esimerkiksi epoksipinnoitteita, polyuretaanipinnoitteita tai akryylipinnoitteita. Epoksipinnoite on paras suurten neliöiden teollisuuskohteisiin, jotka vaativat rasituksen sietoa monella tapaa kosteudesta kemialliseen ja mekaaniseen sekä palonkestävyyteen. 

Polyuretaanilla saadaan puolestaan pinta, joka ottaa iskut paremmin vastaan, on elastisempi ja ulkonäöltään kirkas sekä kiiltävä. Kuten muutkin pinnoitteet, on akryyli hyvin kulutusta kestävä. Sen parhaimpia ominaisuuksia ovat helppo puhdistettavuus ja nopea kuivumisaika asennuksen jälkeen. Akryylipinnoitettu betonilattia ei ole myöskään liukas, märkänäkään. Siksi se on erinomainen valinta esimerkiksi pesuloihin ja suurkeittiöihin. 

Ota yhteyttä, katsotaan millainen lattiapinnoite kohteeseesi olisi paras mahdollinen! 

Ota yhteyttä ›

Pika­yhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Soita